Despre noi

Echipa Michelle este alcătuită din persoane tinere, entuziaste, cu vastă experiență în domeniu, dornice să ofere servicii de înfrumusețare și îngrijire la cele mai înalte standarde calitative.

Despre Michelle Center

Dorim să aducem frumusețea la superlativ, de aceea misiunea noastră este să vă oferim serviciile celor mai buni profesioniști, care utilizează tehnologii și produse ale celor mai renumite branduri. Nevoile dumneavoastră sunt puse mereu pe primul loc, motiv pentru care ne asigurăm că veți avea parte numai de experiențe frumoase alături de noi.

Programare
Suna acum

Despre Michelle Beauty & Spa

O femeie îngrijită este totodată o femeie frumoasă, mulțumită de propria persoană. Cine nu își dorește un corp frumos? Tratamentele corporale pe care vi le propunem au întocmai acest obiectiv: de a vă ajuta să atingeți greutatea ideală, slăbind armonios. Alături de o alimentație corespunzătoare și un regim sănătos, tratamentele pe care vi le punem la dispoziție vor avea efecte spectaculoase.

Programare
Suna acum

Multumesc salonului Michelle. Am urmat intocmai un plan de epilare definitiva, conform indicatiilor oferite de voi. Sunt foarte multumita. Rezultatele sunt pe masura. Va multumesc ca mi-ati oferit increderea de a urma acest proces!

Andreea

Superb! Atmosfera frumoasa, oamenii fara cuvinte, iar despre Paula pot spune doar ca este geniala! Am sa revin cu drag in acest salon!

Octavia

Salonul "Michelle" este salonul care mi-a atras cu adevarat atentia. Pur si simplu sunt indragostita de acest salon. Mereu cand vin la Suceava nu ezit sa-mi mai fac o programare, doua. :)) Aici am intalnit oameni cu adevarat dedicati si talentati in ceea ce fac. Recomand cu mare incredere "Michelle Center".

Giulia
 
© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising