Foto Epilare Definitiva

 

Cel mai revolutionar si performant  echipament de epilare definitiva SPL:  Or-Light

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Or-Light de la Yperion revolutioneaza epilarea definitiva prin cateva caracteristici extrem de importante pentru succesul operatiunii de epilare (putere de 20 Joules/cmp, sistem de autocalibrare, frecventa flash-urilor de sub 1 secunda). Practic, aceste caracteristici deosebite fac acest aparat sa fie cel mai rapid si puternic sistem de epilare definitiva.

Punctul forte al echipamentului Or-Light este un controler integrat de putere care permite verificarea si autocalibrarea puterii astfel incat flash-urile vor avea exact cantitatea de energie necesara pentru o fotoepilare cu cele mai bune rezultate

Noul patent unic SPL – Square Pulse Light – reprezinta o inovatie in domeniul luminii pulsate care il face mult mai eficient decat vechea tehnologie – IPL. Practic, SPL Or-Light emite intr-un singur flash 5 impulsuri de energie consecutive si de aceeasi intensitate fapt care duce la rezultate mult mai bune, eliminand si riscul unor arsuri.

Frecventa flash-urilor (sub 1 secunda/flash) face ca epilarea definitiva cu acest echipament sa devina foarte rapida. Cu Or-Light se poate epila definitiv un picior sau spatele unui barbat  in 20 de minute in loc de 90 minute cu un alt echipament.

Si pentru ca Or-Light este cel mai rapid si puternic sistem de epilare definitiva, va facem o oferta de nerefuzat:

„100% money back guarantee”.

Daca rezultatele nu sunt cele prezentate oferim garantia „100% bani inapoi”.

Conditii garantiei pot fi consultate aici.

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
© 2017 Made with ❤️ by e-Advertising